RÓLUNK

Az R-FA Asztalosipari Vállalkozás családi vállalkozásként 1991-ben kezdte meg tevékenységét főként épületasztalos ipari termékek gyártásával. Mind közületi, mind lakossági megrendelőknek gyártottunk nyílászárókat. Idővel kibővítettük termékeink körét irodabútor,lépcső, konyhabútor, üzletberendezés, portál, stb. gyártásával. Egyedi és széria a megrendeléseket egyaránt teljesítettünk.

Tevékenységi körünk 2000-től kibővült más gyártók termékeinek értékesítésével Az igények bővülésével felvettük kínálatunkba saját gyártású fa nyílászáróink mellé a műanyag és alumínium nyílászárók forgalmazását, valamint saját gyártású belső ajtóink mellé a dekor fóliás, CPL felületű beltéri nyílászárók forgalmazását. Termékeinkhez az alábbi kiegészítőket is biztosítjuk: redőny, szúnyogháló, ablak párkány, kilincs, edzett beltéri üvegajtó, stb.

2010-ben vállalkozásunk Kft-vé alakult, R-FA Faipar Kft. néven. Tevékenységi körünk nem változott, továbbra is saját gyártású termékeinkkel állunk a megrendelők rendelkezésére. Az utóbbi években azonban jelentősen megnövekedett a belsőépítészeti megkeresések száma, így a fejlesztéseinket is ez irányban alakítottuk (géppark). Ennek köszönhetően mára az egyedi, igényes bútorgyártás (beépített szekrények, konyhabútor, irodabútor, mobil bútorok,) illetve az üzletberendezés került a kínálat elejére. Természetesen ugyanúgy vállalunk külső-belső nyílászáró, lépcső, gyártást is.

Újdonságként pár éve akusztikus hangterelő panelek gyártásával is foglalkozunk, így pl. mozik, kisebb hangstúdiók falburkolatait készítettük és készítjük szakszerű tervek alapján. Munkánk során komplett szolgáltatást biztosítunk a felméréstől a beépítésig. Termékeinket kiváló minőségben és kedvező áron kínáljuk.